Díjbekérő kiállítása – Számlahegy online számlázó

Elsőként is fontos tisztázni, hogy a díjbekérő pontosan micsoda. A díjbekérő nem számla és nem előlegszámla. A díjbekérő egy előlegbekérő dokumentum, ami arra szolgál, hogy tájékoztathasd az ügyfeledet a pontos fizetendő összegről, szolgáltatásról és a fizetéshez szükséges adatokról. A díjbekérő kiállítását követi a befizetés. A befizetés után állítod ki a hiteles számlát az ügyfeled részére, ami lehet nyomtatott számla vagy elektronikus számla.

A díjbekérő kiállítása egy automatizálható folyamat, amennyiben a webshopoddal kötöd össze a Számlahegyet. De egyesével, kézzel is, nagyon könnyen és villámgyorsan kiállíthatod.

A díjbekérő kiállítása:

A Számlák menüpontban kiválasztod az Új díjbekérő gombot a legördülő listából.

Teszt számla kiállítása

Megadod a vevőd adatait és a díjbekérő tételeit.

díjbekérő kiállítása

A díjbekérő elkészültekor a dokumentum megnyílik egy új ablakban és azonnal felugrik a nyomtatás ablak.

Díjbekérő kiállítása nyomtatás

A díjbekérőt később is bármikor letöltheted .pdf-ben a Számlák menüpontban található számlalistából. A díjbekérőket másik színnel emeljük ki a listából, így könnyen megtalálod őket!

Díjbekérő számlalista

Itt megtalálod a teszt számla, az elektronikus számla és a nyomtatott számla kiállításának leírását is. A Számlahegynél arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget adjuk az online számlázó használatához!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..