Dollár számla kiállítása – Számlahegy online számlázó

Néha adódik megrendelésed külföldről? Vagy épp Upwork-ön dolgozol és szeretnél rendesen számlázni? Semmi akadálya! Az elektronikus számlázás előnye, hogy a külföldi partnereidnek is gördülékenyen tudsz hiteles számlát kiállítani.

A Számlahegyen már a legkisebb előfizetési csomaggal is van lehetőséged például angol nyelvű, dollár számlát kiállítani. Jelenleg angol, német, francia és magyar nyelven, valamint amerikai dollárban, euróban és forintban tudsz elektronikus és nyomtatott számlát kiállítani. Most pedig röviden összefoglaljuk, hogy hogyan néz ki maga a dollár számla kiállításának folyamata.

Dollár számla kiállítása:

A Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban beállítod, hogy más pénznemben is számlázol és hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ugyanitt az idegen nyelvű számlakiállítás lehetőségét is bekapcsolhatod!

Eurós számla kiállítása

A Számlák menüpontban az Új számla kiállítása gombra kattintasz.

Teszt számla kiállítása

A Számlahegy már automatikusan az alapértelmezett nyelvet és pénznemet ajánlja fel neked. Csak akkor kell állítanod, ha éppen mást választanál.

Dollár számla kiállítása

Az alap , hogy a mai nap dollár árfolyamát ajánljuk fel. Ha másik nap árfolyamára lenne szükséged, elég kiválasztanod a megnyíló naptárból a dátumot és máris lehívjuk a pontos dollár árfolyamot a Magyar Nemzeti Bank adatai közül. Egyelőre csak a HUF, USD, EUR pénznemek közül választhatsz, így most még csak amerikai dollárban tudsz számlázni.

Dollár számla kiállítása árfolyam

Ezután kitöltöd a számla adatait és a számla kiállítása gombra kattintasz. Ha elektronikus számlát állítottál ki, elküldjük e-mailben neked és az ügyfelednek, ha nyomtatottat, akkor már fel is ugrik a nyomtatási ablak. Az dollár számla kiállítása ugyanúgy 1 db számlának minősül a Számlahegy előfizetésedből és semmilyen plusz díja nincsen.

Ha nem magyar nyelvű üzenettel szeretnéd kiküldeni az e-számládat, akkor nézd meg a számlaértesítő üzenet szerkesztését!

Próbáld ki velünk a számlázást, egyszerűbb lesz, mint gondolnád! Regisztrálj 5 perc alatt a Számlahegyre!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..