Eurós számla kiállítása – Számlahegy online számlázó

Az elektronikus, online számlázás nagy előnye, hogy egy eurós számla kiállítása nem igényel másik számlatömböt vagy plusz kiadást, új modul megvásárlását. A Számlahegyen elég bekapcsolni a lehetőséget a Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban és máris lehet euróban számlázni! Akár a legkisebb előfizetési csomaggal is elérhető a deviza számlázás.

Az eurós számla kiállítása:

A Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban beállítod, hogy más pénznemben is számlázol és hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ugyanitt az idegen nyelvű számlakiállítás lehetőségét is bekapcsolhatod!

Eurós számla kiállítása

A Számlák menüpontban az Új számla kiállítása gombra kattintasz.

Teszt számla kiállítása

A Számlahegy már automatikusan az alapértelmezett nyelvet és pénznemet ajánlja fel neked.

 Eurós számla kiállítása - 2

Az alap beállítás, hogy a mai nap euró árfolyamát ajánljuk fel. Ha másik nap árfolyamára lenne szükséged, elég kiválasztanod a megnyíló naptárból a dátumot és máris lehívjuk a pontos euró árfolyamot a Magyar Nemzeti Bank adatai közül.

Deviza számla kiállítása

Kitöltöd a számla adatait és a számla kiállítása gombra kattintasz. Ha elektronikus számlát állítottál ki, elküldjük e-mailben neked és az ügyfelednek, ha nyomtatottat, akkor már fel is ugrik a nyomtatási ablak. Az eurós számla kiállítása ugyanúgy 1 db számlának minősül a Számlahegy előfizetésedből és semmilyen plusz díja nincsen.

Ha nem magyar nyelvű üzenettel szeretnéd kiküldeni az e-számládat, akkor nézd meg a számlaértesítő üzenet szerkesztését!

Próbáld ki velünk a számlázást, regisztrálj a Számlahegyre!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..