Idegen nyelvű webshop számlázás – több pénznemben!

Örömmel jelentjük be, hogy most már a webshopodból is tudsz angol, német, francia nyelven és EUR, USD pénznemben számlázni! 2017 júniusától elérhető az idegen nyelvű webshop számlázás, és az említett devizanemeket is használhatod a Számlahegyen WHMCS és Woocommerce rendszerekkel.

Woocommerce bővítmény - idegen nyelvű webshop számlázás

Idegen nyelvű webshop számlázás, akár devizában is!

Ugyanolyan egyszerű a webáruházaddal való összekötés, mint eddig, és a havi vagy éves díjad is változatlan marad – mindössze több szolgáltatást adunk ugyanazért az árért!

Egyelőre Woocommerce, WHMCS  rendszerekből elérhető az újdonság, de lehetőséget biztosítunk más rendszerek API-val való összekötésére is!

Hogy mit kell tudni a webshop számlázóról?

Egyszerűen letölthető bővítményeket készítettünk, amelyeket pár perc alatt feltelepíthetsz a webshopodba, és beállíthatod őket. A rendszert úgy alakítottuk ki, hogy az automatikus legyen az online számlázás. Amikor a megrendeléseid teljesítetté válnak, az ügyfeleid pár percben belül megkaphatják e-mailben az e-számlát!

Biztosítunk egy felületet a manuális módosításokhoz is: itt sztornózhatod a korábban kiállított számlákat, vagy kiállíthatsz kézzel újabbakat.

Reméljük, hogy a fejlesztés sokatok tetszését elnyeri és ezáltal még gördülékenyebb és gyorsabb lesz az online számlázás!

Segítségre lenne szükség? Megadjuk!

Nagyon sok bejegyzést írtunk Woocommerce webshopokhoz és a WHMCS rendszerhez is, hogy online, bármikor elérhető támogatás álljon az ügyfeleink rendelkezésére. Így a Számlahegy webshoppal való összekötése során felmerülő kérdésekre azonnal megtalálhatod a választ!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..