Könyvelői hozzáférés – A felhasználói hozzáférés szintjei a Számlahegyben

Mennyire egyszerű volna, ha a könyvelő bele tudna nézni az éppen kiállított számláid közé online, mikor beszélgettek egy témáról? Jó hírünk van, nálunk a könyvelői hozzáférés nagyon egyszerű!

A könyvelői hozzáférés és más felhasználói jogkörök:

A Számlahegyen háromféle jogkört hoztunk létre, hogy mindenki illetékes számára megfelelő hozzáférés szint legyen adható. Úgy gondoljuk, hogy nem neked kell igazodnod a programhoz, hanem igyekeztünk úgy kialakítani a számlázót, hogy az igazodjon a létező vállalkozások valós igényeihez. Nem korlátozzuk, hogy hány felhasználót hívhatsz meg, nem kötjük külön díjhoz, ellenben segítünk beállítani, hogy mindenkinek annyi joga legyen, amennyit te szeretnél, így például egyszerűen megvalósítható a könyvelői hozzáférés.

könyvelői hozzáférés

A felhasználói jogok beállítása:

A felületen a Cégem felhasználói menüpont alatt találod a beállításokat. Itt látod a meglévő felhasználókat és itt hívhatsz meg újabbakat a céghez. A meghívottnak is be kell regisztrálnia felhasználóként a Számlahegy rendszerébe és ezt követően a felhasználó már annyi céget hozhat létre, illetve annyi cégnél lehet hozzáférése, amennyit csak szeretne. Nem kell mindig újra regisztrálni, egy felhasználóval kezelhető az összes.

Alapvető, hogy a számlázóprogramhoz csak olyan munkatársnak adj hozzáférést, akiben megbízol, hiszen látni fogja a céged kiállított számláit.

Ha meghívót küldesz, a Számlahegyen belül és e-mailben is értesítjük a meghívottat. Ahogy elfogadja a meghívást, még semmilyen hozzáférési szint nem áll a rendelkezésére: ezek után tudod beállítani, hogy mire legyen rálátása az új felhasználónak.

felhasználó meghívása

Az alábbi felhasználói hozzáférési szintek közül választhatsz:

Teljes körű hozzáférés: Felhasználókat adhat hozzá és távolíthat el, akár más teljes körű hozzáféréssel rendelkező felhasználót is. Felhasználói és megtekintési hozzáféréssel is rendelkezik.

Felhasználói hozzáférés: Díjbekérőt és számlát állíthat ki és sztornózhat. Megtekintési hozzáféréssel is rendelkezik.

Megtekintési hozzáférés: Csak olvasási joggal rendelkezik. Megtekintheti a kiállított számlákat és díjbekérőket, de nem állíthat ki újakat és nem törölheti őket. Ezt ajánljuk a könyvelőd részére, ez a legideálisabb ahhoz, hogy a könyvelődnek hozzáférést biztosíts.

Reméljük, hogy ezek között te is megtalálod a neked megfelelő hozzáférési szinteket, a könyvelői hozzáférés segítségével egyszerűbbé válik a hétköznapi munkád és elégedetten fogod használni a Számlahegy online számlázót!

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..