Regisztráció a Számlahegy rendszerbe

A Számlahegy online számlázórendszerbe a szamlahegy.hu oldalon található “Regisztráció” gombokkal, vagy ezen a Számlahegy regisztráció linken lehet ingyenesen regisztrálni. A folyamat során meg kell adnod felhasználói adataidat, és hitelesíteni kell e-mail címedet. Ezek után fel kell rögzítened a céged adatait a rendszerünkbe, hogy később ezekkel állíthassuk ki a számláidat.

Felhasználó regisztráció

A regisztrációs oldalon meg kell adnod nevedet, e-mail címedet és egy jelszót, amivel később be szeretnél jelentkezni a rendszerbe. Lehetőséged van Facebook, Twitter, vagy Google bejelentkezésre is, így publikus adataidat már nem kell megadnod, tehát a regisztrálás, és később a bejelentkezés is gyorsabb lesz.

Számlahegy regisztráció képernyő

Az adatok megadása után a “Regisztráció” gombra kattintva a Bejelentkezés oldal nyílik meg és ezzel egy időben a rendszer “Számlahegy – Email cím megerősítés” tárgyú levelet küld a megadott e-mail címre. A levélben levő “Fiókom megerősítése” linkre kattintva aktiválhatod a felhasználói fiókodat.

E-mail fiók megerősítése

Ha a megerősítés sikeres, akkor a “Fiók megerősítve” üzenet jelenik meg a képernyőn.

Bejelentkezés

A sikeres e-mail megerősítés után bejelentkezhetsz a Számlahegybe a korábban megadott e-mail címeddel és jelszavaddal. Ha Facebook, Twitter vagy Google bejelentkezést választottál, akkor ezekre az adatokra nincs szükséged, elég a képernyőn látható ikonra kattintanod!

A bejelentkezés után folytathatod is számlázási adataid megadását!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..