Számla másolása – időt spórol neked!

Megmérted már valaha, hogy mennyi idődet veszi el a számlázás havonta? Ha már e-számlát használsz és nem kell postára járnod vagy kézzel írogatni a számlákat, akkor is egy időrabló dolog lehet az életedben. Hogy ezen segítsünk, elhelyeztünk a Számlahegyben minden elkészített számlán egy “Számla másolása” gombot.

Mire jó egy korábbi számla másolása?

Ezzel a funkcióval egyszerűen lemásolhatod a korábban már kiállított számládat, mindössze a dátumok fognak frissülni rajta. Egy pillanat alatt, két kattintással elkészítheted a partnered számára a következő számlát! Így havonta már csak számlánként pár másodpercedet igényli csak a kötelező számlázás. És ez az idő már magában foglalja, hogy az ügyfeled egy személyre szabható e-mail értesítővel kézhez is kapja!

számla másolása - időspórolás - Számlahegy

Természetesen a számlakiállítást megkönnyítendő a Számlahegy megjegyzi az egyszer már felvitt adatokat. A partnereid nevét és adatait, valamint a számlázott tételeid szövegét is begépeléskor automatikus felajánljuk. Ilyen módon gyorsan felhasználhatod a korábban már megadott adatokat.

A Számla másolása gombot a számla megnyitása után, a jobb felső sarokban, a többi ikon mellett találod: egy kék gombot kell keresned. Ezt megnyomva azonnal az új számla kiállítási folyamatának a közepén találod magad. Csak át kell futni az adatokat és a következő kattintással már ki is állítható a számla!

Számla másolása - Számlahegy

Számodra melyik funkció segít a legtöbb időt megspórolni a számlázás során? Szerinted tudunk még javítani valamin? Nézd meg, hogy mennyire egyszerű egy elektronikus számla kiállítása a Számlahegyben!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..