A számlaértesítő üzenet szerkesztése – személyre szabható e-mail

A Számlahegy minden funkcióhoz teljeskörűen hozzáférsz a legkisebb előfizetési csomaggal is, így a számlaértesítő üzenet testreszabására is lehetőséged van. Következzék egy rövid leírás, hogy hogyan érdemes kihasználni az üzenet személyre szabhatóságát.

A számlaértesítő üzenet:

Az áttekinthetőség kedvéért két sablont használ a Számlahegy az üzenethez:

  • az egyik a számlaértesítő fej- és láblécét foglalja magában, tehát azt a részt, ahova a céged logója és aláírása kerülhet,
  • a másik az értesítő üzenet szövegét tartalmazza.

Számlaértesítő üzenet szöveg

Ennek köszönhetően a fej- és lábléc biztosan változatlan marad, ha csak a szöveget szerkeszted.

Számlaértesítő üzenet - layout

 

Az üzenet szerkesztésekor magyar nyelvű szöveg helyett vagy akár mellette megadhatsz más nyelvű szöveget is, ha az ügyfeleidnek az a megfelelőbb. Ez egy hasznos funkció lehet, hiszen a Számlaheggyel már idegen nyelvű és forinttól eltérő pénznemű (dollár, euró) számlákat is kiállithatsz.

A számlaértesítő üzenet szerkesztése:

A kapcsos zárójelben feltüntetett részek mezők: ezeket a mezőket mindig az aktuális ügyfeled adataival fogja feltölteni a rendszer. Tehát a Tisztelt {{invoice.customer_contact_name}} esetén mindig az éppen megcímzett ügyfeled kapcsolattartójának neve fog odakerülni. A mezőkhöz találsz egy részletes magyarázatot a képernyő jobb oldalán. Ha a mező neve fölé húzod a kurzort, akkor felugrik a mintaszöveg.

Számlaértesítő üzenet szerkesztése mezők

Alapesetben mi már beállítottunk neked egy üzenetet, tehát elég egy meglévő sablont módosítanod, kiegészítened.

Túl bonyolultnak találod? Semmi baj! Küldd el az ügyfélszolgálatunknak a mintasablonodat és segítünk beállítani!

Az üzenet szerkesztésével megoldhatod, hogy a céges arculattal, tegezve vagy magázva, az általad választott nyelvű üzenettel érkezzenek meg a számláid az ügyfeleidhez. Ez már a legkisebb előfizetési csomagunkkal is elérhető, mert tudjuk, hogy egy kis vállalkozás számára is fontos a magáról kialakított kép.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..