Számlázó API kulcs és kliens IP

Ahhoz, hogy az Számlahegy funkcióit API-n keresztül érd el, szükséges konfigurálnod az API kapcsolatot. Ehhez szükséges megadnod az IP címedet a Számlahegy felületén, illetve szükséges az API kulcs, amit szintén a felületen találsz meg.

API kliens IP megadása

A szerver IP címét, ahonnan meg akarod hívni az online számlázó funkcióit,  tárhelyszolgáltatód tudja megmondani, ha te nem vagy tisztában vele.

Jó tudni!

Ha tesztelni szeretnél saját gépeden, akkor az IP címedet meg tudod nézni a ipcimem.info oldalon!

A beállított címet a Számlahegy “Cégadatok” menüjében, az “Egyéb adatok” fülön tudod megnézni, és a “Cég szerkesztése” gomb megnyomásával módosíthatod a “Cég Szerkesztés” képernyőn az “Egyéb adatok” fülön.

Számlahegy API IP cím

API kulcs megjelenítése

Ez a kulcs szükséges minden API hívásnál, ezzel azonosítjuk, hogy nem illetéktelen akar a nevedben számlát készíteni. A kulcsot meg tudod jeleníteni a “Cégadatok” menü “Egyéb adatok” fülén. Itt az “API kulcs megjelenítése” felíratva kattintva jelenik meg a kulcs.

Számlahegy api kulcs

Számlahegy api kulcs

Ha API-n keresztül szeretnéd elérni az online számlázó funkcióit, akkor érdemes megnézned Számlázó API PHP példa leírásunkat, ahol megmutatjuk, milyen egyszerű egy számlát kiállítani saját PHP programból.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..