T-mobile számlabefizetés?

Sajnos a Számlaheggyel nem lehetséges sem a T-mobile számlabefizetés, sem a Vodafone számla vagy a gázszámla rendezése.

A félreértés oka a számla fogalmának kétoldalúsága.

Számlabefizetés?

Áfás számlát kapsz a boltban, ha fizetsz, telefonszámlát és gázszámlát küld a szolgáltató – magánszemélyként leginkább ezekkel találkozol. Ha ezek elektronikusak, akkor egyszerűen befizetheted őket a cég honlapján vagy a Díjneten. A Számlahegy online számlázó erre nem alkalmas.

Számlakiállítás!

Ha vállalkozásod van, akkor számlát kell kiállítanod az eladott termékek vagy a nyújtott szolgáltatás után – a Számlahegy ebben tud neked segítséget nyújtani! Elektronikus és nyomtatott számlákat, magyar és idegen nyelven, forintban és devizában egyaránt ki tudsz állítani a Számlaheggyel. Még telepíteni sem kell, az online számlázót elég megnyitnod a böngésződben és bejelentkezés után már számlázhatsz is: a számláidat e-mailben fogja megkapni az ügyfeled. Akár a webshopoddal is összekötheted és akkor az egész folyamat automatikussá válhat!

Új elektronikus számla kiállítása

Tehát ha számlát szeretnél befizetni, akkor keresd meg egyenesen a számlád kiállítóját: az elektromos műveket, a telefontársaságot és fizesd be a honlapjukon.

Ha viszont a cégednek keresel egy számlázót, akkor a legjobb helyen jársz, nézd meg a Számlahegyet!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..