Teszt számla kiállítása – Számlahegy online számlázó

A teszt számla kiállítása arra szolgál, hogy nyugodtan kipróbálhasd az elektronikus számlázást és a Számlahegy online számlázót, anélkül, hogy a NAV bejelentéssel vagy a számla helyességével kellene foglalkoznod az első e-számlád kiállításakor. Így kipróbálhatod az e-számlázást és semmilyen következménye nincsen.

A teszt számla kiállítása:

A Számlák menüpontban kiválasztod az Új teszt számla gombot a legördülő listából.

Teszt számla kiállítása

Megadod a vevőd adatait és a számla tételeit.

Teszt számla kiálítása új

A teszt számla elkészültekor a dokumentum megnyílik egy új ablakban. A teszt számlát mindkét megadott e-mail címre kiküldjük, ezért érdemes saját hozzáférésű e-mail címet megadni mind a két helyen. (Akár ugyanazt az e-mail címet.)

A teszt számlát később is bármikor letöltheted .pdf-ben a Számlák menüpontban található számlalistából. A teszt számlákat másik színnel emeljük ki a listából, így könnyen megtalálod őket!

Teszt számla kiállítása számlalista

A teszt számla NEM érvényes és hiteles számla. Ez csak arra való, hogy kipróbálhasd a Számlahegyet és az e-számlázást, anélkül, hogy bármilyen hiba miatt aggódnod kellene.

Teszt számla

Ha a teszt számlán túl vagy, itt az idő belevágni az éles számlázásba és kiállítani az első elektronikus számládat! Ne feledkezz el a számlázóprogram NAV bejelentéséről 30 napon belül!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..