A Woocommerce Megrendelés képernyője

A Számlahegy bővítmény telepítésével és megfelelő konfigurálásával a Woocommerce megrendelés képernyőjén is megjelennek a számlázással kapcsolatos funkciók. Áttekintjük ezeket, hogy pontosan megismerd a felület kezelését!

Számlázási funkciók a Woocommerce megrendelés felületén

Ha még nem készült számla a megrendeléshez, akkor a “Számlakészítés” gomb jelenik meg.

Woocommerce Megrendelés képernyő

Woocommerce Megrendelés képernyő

Jó tudni!

Ha a beállításoknál a “Számla automatikus létrehozása” engedélyezve van, akkor a számla a megrendelés kifizetése után automatikusan elkészül!

A számla elkészítése után könnyedén meg tudod nyitni a számla adatait a Számlahegy felületén, vagy letöltheted a számlát PDF formátumban a “Számla megnyitása” gombbal.

A webáruház és a Számlahegy könnyebb használatához elhelyeztünk még egy gombot, ami a számlalistát nyitja meg a Számlahegy rendszerben, így egy kattintással áttekintheted az összes számlád.

További számlázási lehetőségek a Woocommerce-hez kapcsolódóan

Egy megrendeléshez egy számla készíthető a Woocommerce felületéről. Ha sztornózni szeretnéd a számlát, újat kiállítani, vagy megrendeléstől függetlenül számlát kiállítani, akkor a Számlahegy felületén mindet megteheted.

Ehhez megtalálod a Számlahegy felületére vonatkozó bejegyzéseket a Segítség oldalunkon:

Számla sztornózása
Számla másolása – egy új számla kiállításához
Elektonikus számla kiállítása

Ha kérdésed merülne fel, keresd bátran Ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..