Woocommerce számlázó bővítmény beállításai

Ha a Számlahegy bővítményt telepítetted a Woocommerce webshophoz, akkor a “Woocommerce” menüpont “Beállítások” menüpontjában megjelennek a Woocommerce számlázó bővítmény beállításai. Itt megadhatók az alapvető beállítások, és finomhangolható a bővítmény működése is.

Alapvető beállítások a Woocommerce számlázó bővítmény használatához

Ahhoz, hogy a webshopod kommunikálni tudjon a Számlaheggyel, meg kell adnod a Számlahegy API kulcsodat és a webáruház IP címét. Az API kulcsot a Számlahegy felületén találod, míg az IP címet a tárhelyszolgáltatód tudja megmondani.

Az API kulcs a Számlahegy “Cégadatok” menüjében, az “Egyéb adatok” fülön található.

Számlahegy api kulcs - Woocommerce számlázó bővítmény

Számlahegy API kulcs

Itt láthatod a már beállított IP címet is “API kliens IP” néven. Ennek értékét a “Cég szerkesztése” gomb megnyomásával módosíthatod a “Cég Szerkesztés” képernyőn az “Egyéb adatok” fülön.

Számlahegy API IP cím - Woocommerce számlázó bővítmény

Számlahegy API IP cím

Ha megvan az IP cím beállítás és a Számlahegy API kulcs, akkor konfigurálni kell a bővítményt a Woocommerce “Beállítások” menüpontjában.

A Woocommerce számlázás részletes beállításai

Az alap beállításokon túl sok más beállítási lehetőséget is kínál a bővítmény. Ezekkel befolyásolhatod a plugin működését.

NévKötelező?Leírás
API kulcsKötelezőAPI kulcs a Számlahegy Cégadatok felületéről
Számla automatikus létrehozásaNem kötelezőJelöld be, ha szeretnéd, hogy a számla a megrendelés kifizetése után automatikusan elkészüljön.
Teszt üzemmódNem kötelezőHa be van jelölve, akkor a Számlahegy csak teszt számlákat állít ki, amiket nem küld el az ügyfeleknek.
Számla típusaNem kötelezőLehet elektronikus vagy nyomtatott számla. A nyomtatott számla nyomtatásáról neked kell gondoskodnod!
Alapértelmezett termék azonosító vagy SZJ számNem kötelezőHa egy termékhez a webáruházadban nincs megadva SKU (termékazonosító), akkor az itt megadott érték fog a számlán megjelenni. Ha üresen hagyod, és nincs SKU megadva a termékhez, akkor a számlán nem jelenik meg semmi.
Számlahegy szerver URLKötelezőA Számlahegy szerver elérése. Csak akkor változtasd meg, ha pontosan érted mire való, normál működésnél nem kell módosítani!

Ha minden beállítást elvégeztél, akkor a megrendelés képernyőn megjelennek a számlázó funkciók, amivel a megrendelésekhez tudsz számlát készíteni, vagy a már elkészült számlát megnyitni. A Woocommerce-ben megjelenő új funkciókról részletes leírást találsz a Woocommerce Megrendelés képernyőjéről szóló leírásunkban.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..