Woocommerce számlázó plugin telepítése

A WordPress alatt futó Woocommerce webáruház modul a világon az egyik legnépszerűbb webshop rendszer. A Számlahegyhez kialakított Woocommerce számlázó plugin az összes többi hivatalos bővítményhez hasonlóan, pár kattintással összekapcsolható a Woocommerce-szel, így a webáruházban megrendelt termékekről a Számlahegy képes nyomtatott vagy elektronikus számlát kiállítani.

Az összekapcsolás után az online számlázó és a webshop így működik együtt:

  • A megrendelés megjelenik a Woocommerce webáruház admin felületén.
  • Ekkor a webshop adminisztrátora már bármikor kiállíthatja a számlát.
  • Ha megtörtént a fizetés, akkor beállítástól függően, a Számlahegy plugin automatikusan kiállítja a számlát.
  • Ha a számla elektronikus, abban az esetben a Számlahegy automatikusan elküldi azt az ügyfél e-mail címére.
  • A számla megtekinthető a Woocommerce admin felületén és a Számlahegyen is.

Rendszerkövetelmények a Woocommerce pluginhez

ProgramMinimum verzió
 PHP5.5
 Wordpress4.6
 Woocommerce2.6

A követelmények nem tartalmaznak semmilyen extra elvárást.  A számlázó bővítmény kompatibilis a legtöbb Woocommerce verzióval, így a legújabb 3.x-es változatokkal is.

A Számlahegy Woocommerce számlázó plugin telepítése

A számlázó plugin telepítése legegyszerűbben a WordPress adminisztrációs felületéről végezhető el, csakúgy, mint bármelyik másik bővítmény. Válaszd a “Bővítmények” menü “Telepítés” almenüjét. A keresőbe írd  be, hogy “Számlahegy”.

Woocommerce számlázó plugin

Ha a telepítés megtörtént, akkor a “Woocommerce” menü “Beállítások” menüpontjában megtalálod a Számlahegy beállításokat. A beállítások részletes leírását megtalálod Woocommerce számlázó bővítmény beállításai bejegyzésünkben.

A Számlaheggyel történő összekapcsolással a Woocommerce számlázás egyszerűvé, könnyen áttekinthetővé, és ami a legfontosabb: automatikussá válik. Az összekötéshez használd a Segítség oldalunk szereplő blogbejegyzéseket, valamint keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..